Medlem av
telekjeden logo

Her finner du våre løsninger

vaare_losningerTotalpartner
Eneri Telefoni AS er en totalpartner innen produkter og tjenester for IKT. Enten ditt firma trenger hjelp med linjer eller hardware innenfor telefoni og/eller data gir vi dere kun et kontaktpunkt å forholde seg til. Vi følger prosjektet fra start til mål og gir dere mulighet til å konsentrere dere om egen kjernevirksomhet. 
Fleksibelt
I menyen til venstre kan du lese mer om de forskjellige områdene innenfor det vi kan tilby. Vi er ikke fastlåst til en bestemt løsning men bestreber oss på å finne løsniger som passer best for akkurat deres bedrift.

Bedrift
Vi fokuserer kun på bedrifter og vet hva som kreves av stabilitet og sikkerhet i bedriftsmarkedet. La oss ta jobben med drift og vedlikehold av deres løsninger så kan dere bruke tid og ressurser på deres kjernevirksomhet.

Samarbeidspartner
For bedrifter som ønsker å levere totale løsninger men ikke dekker alle fagområder selv stiller vi gjerne opp som samarbeidspartner. Vi leverer taleløsninger med god kvalitet. Vi er autorisert av Post- og teletilsynet for kabling av data- og telenett.