Medlem av
telekjeden logo

Løsninger basert på mobiltelefoni

mobilMange bedrifter har behov for å være tilgjengelige også når man er på farten. Samtidig er det viktig å kunne yte best mulig kundeservice til enhver tid. I noen bedrifter kan en ren mobil løsning være det beste. Mens hos andre som og har mange ansatte på kontoret til enhver tid vil kanskje en kombinert løsning være det rette.

Vi hjelper din bedrift å finne den løsningen som passer best for dere!

Mobil sentralbordløsning
Dette er en ren mobil løsning som blant annet passer for bedrifter der de fleste ansatte er utenfor kontoret det meste av tiden. Du kan med noen få tastetrykk blant annet sette over, automatisk viderekoble og snakke med flere om gangen. Med en mobil sentralbordløsning kan bedriftens sentralbord befinne seg hvor som helst: På kontoret, på hjemmekontoret - på veien eller på hytta. Vi er autorisert Telenorforhandler og er sertifisert for Mobilt Bedriftsnett.


Mobil Internlinje
Våre taleservere støtter integrering av mobilen (Mobil Internlinje). Det vil si at mobilen kan integreres i taleløsningen og benyttes som et trådløst apparat. Den kan benyttes alene eller i kombinasjon med et bordapparat. Du slipper å tenke på viderekoblinger til mobilen og svarer der det passer deg. De andre i bedriften og dine kunder trenger ikke å tenke på hvor du befinner deg når du skal kontaktes. Ett nummer for begge enhetene. Integrert med sentralbordet har man og oversikt over status på mobilene.Usikker på hva som passer best for dere?


Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale rundt mobile løsninger!

logo_telenor logo_phonect.jpg